USB kaarten bedrukken

Creditcard
Creditcard USB-stick
Pixel
Pixel USB-stick

Wat zeggen onze klanten?

Op de Weerdt Goorse Molenwiek

Alles correct verlopen zo als geplant.

TMS Supplies

Gemakkelijk nieuwe voorraad usb-sticks met bedrijf

BO Ter leie

Super communicatie, alleen is de mooie blauwe kleur op de website eerder donker groen in het echt.

O.p.m. bv

prima ervaring snelle levering en goede communicatie


USB kaarten: een zeer waardevol visitekaartje

We kennen een USB-stick voornamelijk van zijn klassieke look, maar tegenwoordig zijn ze verkrijgbaar in alle maten en vormen. Zo ook in de vorm van een creditcard. Deze usb card is verkrijgbaar in verschillende formaten. Uiteraard bieden wij modellen in de gangbare maten van een creditcard, maar ook de pixel en de usb creditcard mini. Bedruk deze usb met logo zodat u een origineel usb visitekaartje kan uitdelen.

Creditcard USB-sticks bedrukken

Al onze usb creditcard modellen zijn voorzien van de alle dunste usb chips en zijn daardoor net zo dun als uw pinpas. Deze stopt u dan ook gemakkelijk in de portemonnee waardoor u hem altijd bij u heeft. Nog een voordeel is dat deze aan beide kanten full-color bedrukbaar is. Ook hoogwaardige foto’s zijn geen probleem. Dit maakt de usb creditcard zeer geschikt als uniek visitekaartje. Zeker wanneer u specifieke bedrijfsinformatie van te voren door ons laat uploaden. Onze usb stick creditcard is een veelgevraagd model en staat daarom ook in onze usb stick top 10.

USB kaart met geüploade data

Al onze usb kaarten zijn standaard voorzien van de USB 2.0 techniek en leverbaar in verschillende opslagcapaciteiten. Wilt u graag een boodschap, filmpje of ander bestand op uw bedrukte usb kaart meegeven, dat is geen probleem. Wij verzorgen zowel de productie en inhoud persoonlijk voor u. Maak van de usb stick het ultieme promotiemiddel door deze voor te programmeren met geüploade data.

De USB creditcard zit vol met voordelen

Meer weten over onze usb creditcards?

Hieronder vraagt u eenvoudig een vrijblijvende offerte op. Heeft u vragen of advies nodig? Neem dan direct contact met ons op. We helpen u snel verder!

 

Usb stick met logo