Houten USB-sticks met logo

Oasis
Oasis USB-stick
Gate
Gate USB-stick
Jungle
Jungle USB-stick
Sandy
Sandy USB-stick
Vino
Vino USB-stick
Viking
Viking USB-stick
Mini wood
Mini wood USB-stick

Meer relatiegeschenken | Loopper

Wat zeggen onze klanten?

Op de Weerdt Goorse Molenwiek

Alles correct verlopen zo als geplant.

TMS Supplies

Gemakkelijk nieuwe voorraad usb-sticks met bedrijf

BO Ter leie

Super communicatie, alleen is de mooie blauwe kleur op de website eerder donker groen in het echt.

O.p.m. bv

prima ervaring snelle levering en goede communicatie


Ecologisch verantwoord: houten USB-sticks bedrukken

Duurzaamheid, milieubewust en groenbeleid, een trend die al een aantal jaar een hot-topic is. Een houten USB-stick bedrukken past bij een groen bedrijfsimago en laat zien wie u bent: betrouwbaar, sterk en duurzaam. Bekijk hieronder onze voorraad duurzame usb sticks van hout, kurk of bamboe. U kunt de stick voorzien van uw logo middels lasergravure of bedrukking beiden hebben zo hun voordelen. Door USB-stick met lasergravure te personaliseren, zorgt u ervoor dat deze een blijvende chique uitstraling krijgt. Door uw USB-stick te bedrukken heeft u de mogelijkheid om uw logo met kleur op de USB-stick te presenteren.

Al onze houten USB-sticks met logo zijn standaard voorzien van de USB 2.0 techniek en leverbaar in verschillende opslagcapaciteiten. Maak van de USB-stick het ultieme promotiemiddel door deze voor te programmeren met geüploade data. Wij kunnen dit eenvoudig en zorgeloos voor u regelen.

Gepersonaliseerde USB-stick hout

Naast onze houten usb-sticks, bieden wij ook kurk USB-sticks en bamboe USB-sticks aan. Deze usb-sticks gemaakt van natuurlijk materiaal zijn een populaire keuze momenteel. Door het bedrukken van deze USB-sticks toont u aan dat uw bedrijf ecologisch verantwoordt handelt. Naast dat deze USB’s een duurzame optie zijn, zien ze er ook zeer netjes uit. Onze duurzame usb-sticks zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Van de klassieke rechthoekige oasis tot de mooi rond afgewerkte Sandy, er zit altijd een passende usb-stick voor u bij.

Houten USB-sticks graveren - samengevat

Om het net even wat makkelijker te maken hebben wij alles even overzichtelijk op een rijtje gezet. Zo kunt u in een oogopslag zien wat de voordelen en mogelijkheden van deze duurzame USB-sticks zijn.

Meer weten over onze houten USB-stick met logo?

Heeft u vragen of advies nodig? Neem dan direct contact met ons op. Onze accountmanagers staan klaar voor al uw vragen over de mogelijkheden, specificaties en prijzen. Hieronder vraagt u eenvoudig een vrijblijvende offerte op.

Usb stick met logo