Assortiment

Type
Usb sticks modellen
Powerbanks modellen
Promoties modellen

USB-stick bedrukken met logo en/of slogan

USB Stick Producent biedt een uitgebreid assortiment USB sticks aan. Ons assortiment bestaat uit USB sticks met een capaciteit van 32 MB tot 32 GB en zelfs 256 GB op geselecteerde artikelen. USB sticks hebben sinds hun ontstaan in de jaren 2000 een belangrijke positie ingenomen in de promotionele sector vanwege hun effectiviteit; van alle promotionele artikelen wordt de USB-stick het langst gebruikt. Een premium USB stick met logo is dus een heleboel waard qua merkbereik en naamsbekendheid, want, de gebruikers zullen hem overal mee naartoe nemen! Dus, wilt u uw relaties een leuk cadeau geven? Bedruk dan een USB stick met uw logo op maat.

USB-stick bedrukken: een handig geschenk voor elke doelgroep

Als u op zoek bent naar een handig cadeau, is een USB-stick met opdruk altijd een goede keuze. Van studenten tot zakelijke professionals, iedereen heeft een USB-stick nodig om bestanden op te slaan. Voor het geven van een presentatie, het maken van huiswerkbestanden of gewoon als fysieke back-up voor bestanden op de computer of in de cloud. Laat het logo van uw organisatie of vereniging afdrukken of graveren op een USB en geef het weg als relatiegeschenk!

In ons aanbod van de USB-diensten zitten gepersonaliseerde PMS kleurenbeveiliging van de USB-stick, verpakkingen en het uploaden van gegevens.

Bedrukte USB stick: diverse mogelijkheden

Zoals bij alle relatiegeschenken geldt: hoe meer u opvalt, hoe groter het positieve effect op uw naamsbekendheid en merkherinnering. Daarom is het altijd de moeite waard om niet voor een standaard USB-stick te gaan, maar te kiezen voor een meer opvallende variant. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor USB-stick relatiegeschenken van leer, karton of hout, met een duurzame uitstraling, of flashdrives met een metalen, modernere uitstraling. Een echte gadget is de USB-stick in de vorm van een vliegtuig (of iets wat u wenst, met behulp van onze 2D- of 3D-geprinte USB sticks) en er zijn zelfs balpennen die dienen als USB-opslag. Als u een foto of een full colour afbeelding wilt laten afdrukken, kies dan voor de platte creditcard.

Bestel uw USB-stick met print gemakkelijk online

U kunt uw geprinte USB-stick eenvoudig online bestellen. U kunt eenvoudig aangeven wat uw wensen zijn met betrekking tot kleur, print en aantal. Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u van ons een digitale proefdruk waarop u kunt zien hoe uw geprinte USB stick er uit komt te zien. Na goedkeuring starten wij het drukproces. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op! Wij geven u graag persoonlijk advies.

Usb stick met logo