Bestel proces

Ons assortiment

USB-Stick Producent heeft het grootste usb stick assortiment van Nederland en daar zijn wij trots op! Om ons aanbod met u te kunnen delen staan al deze USB-sticks stuk voor stuk gepresenteerd in ons online assortiment. Heeft u vragen over één van deze USB-sticks? Onze account managers staan voor u klaar. Wilt u de USB-sticks gewoon eens bekijken? Dan bent u ook bij ons kantoor van harte welkom, de koffie staat voor u klaar!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over een specifieke USB-stick of powerbank? Vraag vrijblijvend een offerte aan door middel van het offerteformulier op de productpagina, of door telefonisch contact op te nemen met één van onze account managers.

Laagste prijsgarantie

Wij bieden de laagste prijs bij een afname vanaf 100 stuks. Met een eigen kantoor én productielijn in China kunnen we zeer scherp inkopen en produceren. Mocht u tijdens het bestelproces onverhoopt toch een lager aanbod vinden, dan kunt u contact opnemen met uw persoonlijke account manager. Zij zullen dan samen met u kijken naar een gepaste oplossing.

 

Productie

Voordat de productie begint maken wij altijd een digitaal voorbeeld van hoe de USB-stick eruit komt te zien. Bij goedkeuring van het digitale voorbeeld zal er eerst een sample of mock-up worden gemaakt zodat ook deze aan u kan worden laten zien ter goedkeuring. Bent u tevreden? Dan beginnen wij met de volledige productie van uw bestelling. Is het niet helemaal wat u verwacht had? Dan zullen wij de juiste aanpassingen doorvoeren, zodat de usb stick uiteindelijk precies aan uw wensen voldoet.

Kwaliteitscheck

Zodra uw USB-sticks gereed zijn worden deze verplaatst naar een afdeling waar de kwaliteitscheck wordt uitgevoerd. De USB-sticks worden stuk voor stuk gecontroleerd op de bedrukking, de snelheid van schrijven en de sterkte van de USB-sticks. Pas als álle usb sticks door deze test heen zijn gekomen, worden ze verpakt in beschermend materiaal en worden ze op transport gezet.

Levering

De levertijd is afhankelijk van uw wensen. Zo zal de levertijd van bedrukte USB-sticks ongeveer 1 tot 2 weken na goedkeuring van uw sample bedragen, terwijl de levertijd van custom made sticks ongeveer 3 weken na goedkeuring bedraagt. Dit heeft te maken met de complexiteit van het productieproces. Grote spoed? Bij USB-Stick Producent is het mogelijk om al op de dag van bestelling uw producten te ontvangen. Tevens is het mogelijk uw USB-sticks af te halen in Amsterdam.

Wat zeggen onze klanten?

Op de Weerdt Goorse Molenwiek

Alles correct verlopen zo als geplant.

TMS Supplies

Gemakkelijk nieuwe voorraad usb-sticks met bedrijf

BO Ter leie

Super communicatie, alleen is de mooie blauwe kleur op de website eerder donker groen in het echt.

O.p.m. bv

prima ervaring snelle levering en goede communicatie

Usb stick met logo