Powerbank bedrukken?


Wat zeggen onze klanten?

Op de Weerdt Goorse Molenwiek

Alles correct verlopen zo als geplant.

TMS Supplies

Gemakkelijk nieuwe voorraad usb-sticks met bedrijf

BO Ter leie

Super communicatie, alleen is de mooie blauwe kleur op de website eerder donker groen in het echt.

O.p.m. bv

prima ervaring snelle levering en goede communicatie


Powerbank bedrukken?

In de hedendaagse wereld, waarin men zowel zakelijk als privé altijd 24/7 bereikbaar wil zijn, is het uiterst ongewenst wanneer de batterij van een smartphone of tablet het begeeft. De ultieme oplossing voor dit probleem is de powerbank, een draagbare batterij die opgeladen wordt met behulp van een usb kabel. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer bedrijven powerbanks bedrukken met hun logo en zij een snelle opmars maken als populair relatiegeschenk. Wanneer u de powerbank voorziet van uw logo of andere bedrijfsuiting, dient deze tevens een promotioneel doel. Kortom; powerbank bedrukken kan van absolute meerwaarde zijn voor uw bedrijf!

 

Hoe werkt het precies?

Al onze powerbanks zijn geschikt voor logo bedrukking. Bij Usb Stick Producent bieden wij meerdere vormen logo bedrukking aan. Zo is er voor ieder wat wils. Het is echter wel afhankelijk van het materiaal van de powerbank en uw eigen wensen welke druk technieken uiteindelijk gebruikt kunnen worden.

 

Zeefdruk, tampondruk en full-colour

Deze veelgebruikte en welbekende druktechnieken kunnen uitstekend worden gebruikt voor het bedrukken van powerbanks. Bij Usb Stick Producent kunt u uw powerbanks tot en met 4 losse kleuren bedrukken. Deze optie geldt ook voor PMS kleuren. Heeft u een full-color bedrijfslogo? En wilt u deze het liefste ook in full-color op de powerbank gedrukt hebben? Bij Usb Stick Producent is dit geen probleem! Alle powerbanks in ons assortiment zijn geschikt voor deze druktechnieken. Om te kwaliteit van uw bedrukking blijvend te kunnen waarborgen adviseren wij u om uw logo of slogan op te sturen in een AI of EPS bestand van minimaal 300 DPI.

 

 

 

Gravure

Houten en metalen powerbanks kunnen ook door middel van een gravure worden voorzien van een logo. Logo's die óp een oppervlak zijn gedrukt kunnen soms nog wel eens slijten of vervagen. Gegraveerde logo's zijn echter slijtvast omdat ze ín het materiaal zijn aangebracht. Hierdoor heeft uw lasergravure dezelfde levensduur als uw powerbank. Het is helaas nog niet mogelijk om in kleur te laseren, maar een gravure levert wél gegarandeerd een strakke en chique uitstraling op.

 

Bedrukte powerbanks bestellen?

Geef uw relatie een uniek relatiegeschenk en ga voor de bedrukte powerbanks. In ons assortiment vindt u onze powerbanks. U kunt hier tevens vrijblijvend een offerte opvragen. Na ontvangst van uw offerteaanvraag zullen onze accountmanagers contact met u opnemen. Zij lopen met u de aanvraag door en adviseren u over de bedrukkingsmogelijkheden waar nodig. Zodra we uw bestelling glashelder op papier hebben, zal deze in gang worden gezet. Uiteraard ontvangt u eerst een digitale proefdruk ter goedkeuring, voordat de volledige productie gestart wordt. Na goedkeuring van uw logo leveren wij uw bedrukte powerbanks binnen 3 weken. Spoedorder? Dan leveren we de powerbanks tegen een meerprijs uiteraard sneller.

 

Powerbanks met logo

Tot en met 4 kleuren PMS bedrukking Full-colour bedrukking Gravure in metalen en houten powerbank Aanleveren van uw logo in EPS of AI bestand op 300 DPI Persoonlijk advies van onze accountmanagers Digitale proefdruk ter goedkeuring van het logo Gegarandeerde levering binnen 3 weken Spoedorders mogelijk binnen 24 uur

 

Wilt u graag de mogelijkheden voor uw bedrijf bespreken of heeft u andere vragen?

Neem dan direct contact met ons op. We helpen u graag snel verder!

Usb stick met logo