USB-sticks bedrukken


Wat zeggen onze klanten?

Op de Weerdt Goorse Molenwiek

Alles correct verlopen zo als geplant.

TMS Supplies

Gemakkelijk nieuwe voorraad usb-sticks met bedrijf

BO Ter leie

Super communicatie, alleen is de mooie blauwe kleur op de website eerder donker groen in het echt.

O.p.m. bv

prima ervaring snelle levering en goede communicatie


USB-sticks met logo

USB-sticks zijn op zichzelf al zeer functionele relatiegeschenken die uw relaties veelvuldig voor verschillende doeleinden gebruiken. Door de USB-sticks met logo te personaliseren zullen uw klanten herhaaldelijk in aanraking komen met uw bedrijf. Zo kunt u op een effectieve manier uw bedrijfs- of merknaam onder de aandacht brengen!

Alle USB-sticks in ons assortiment zijn geschikt voor logo bedrukking. Welke techniek gebruikt wordt, is afhankelijk van het materiaal en uw wensen. Hieronder bespreken wij de verschillende mogelijkheden.

Groothandel USB-sticks - bedrukkingsopties

Zeefdrukken en tampondrukken zijn druktechnieken die gebruikt kunnen worden voor het bedrukken van een USB-stick. Wij kunnen de usb stick tot en met 4 losse kleuren PMS bedrukken. Indien u een full-color bedrijfslogo heeft, is het tevens mogelijk de usb stick te voorzien van een full-color bedrukking. Met uitzondering van de leren USB-sticks, zijn al onze usb sticks geschikt voor deze druktechniek. Om uw logo of andere bedrijfsuitingen in een zo hoog mogelijke kwaliteit op de USB-stick te printen, hebben wij uw logo in een EPS of AI bestand nodig van minimaal 300 DPI.

USB-sticks maken - gravure

USB-sticks van hout en metaal kunnen met behulp van een laser graveermachine worden voorzien van een logo. Een lasergravure staat garant voor een strakke en moderne uitstraling en is uitermate geschikt voor haarfijne logo’s en zeer kleine details. Doordat het logo ín de behuizing van de USB-stick wordt aangebracht en niet erop, is de gravure tevens slijtvast en heeft u er dus lang baat bij. Een zeer interessante manier voor het bedrukken van uw USB-sticks!

Reliëf druk

Lederen USB-sticks zijn geschikt voor reliëf druk, ook wel embossing of debossing genoemd. Deze vorm van USB-sticks bedrukken zorgt ervoor dat het logo ofwel verheven (embossing), ofwel verzonken (debossing) in het lederen materiaal wordt aangebracht. Een reliëfdruk levert gegarandeerd een zeer chique en exclusief resultaat op.

USB-sticks relatiegeschenk

Bij ons vindt u het grootste assortiment aan USB-sticks die bedrukt kunnen worden. Kijk rond in ons assortiment en kies de USB-stick(s) die u wilt laten bedrukken. Nadat u uw bestelling heeft doorgegeven middels ons online bestelformulier, zal er contact met u worden opgenomen door één van onze accountmanagers. Zij zullen u informeren over de verschillende bedrukkingsopties en verder adviseren over uw mogelijkheden. Na goedkeuring van het logo door middel van toegestuurde foto’s en een sample, garanderen wij een levering van uw USB-sticks relatiegeschenk binnen 3 weken. Uiteraard leveren wij spoedorders tegen een meerprijs sneller.

USB-sticks bestellen in het kort

 

Wilt u graag de mogelijkheden voor uw bedrijf bespreken of heeft u andere vragen?

Neem dan direct contact met ons op. We helpen u graag snel verder!

Usb stick met logo