Over ons

Uw groothandel

In China hebben wij onze eigen productielijnen opgezet die wij via ons kantoor in China begeleiden. Door het uitvoeren van kwaliteitscontroles kunnen wij blijvend de kwaliteit van alle USB-sticks waarborgen . Wij verzekeren u dat al onze USB-sticks 100% voldoen aan de Europese richtlijnen.

Over USB-Stick Producent

Al sinds 2002 streeft USB-Stick Producent ernaar haar klanten tevreden te stellen met hoogwaardige kwaliteit USB-sticks en een uitstekende service. Ook bieden wij sinds een paar jaar bedrukte powerbanks aan. In China hebben wij ons eigen productielijnen opgezet die wij via ons kantoor in China begeleiden. Door het uitvoeren van kwaliteitscontroles verzekeren wij u dat al onze USB-sticks 100% voldoen aan de Europese richtlijnen.

USB-Stick Producent en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

USB-Stick Producent heeft Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) hoog in het vaandel staan. Wij werken uitsluitend met fabrieken waar de arbeidsomstandigheden in orde zijn. De arbeidsomstandigheden worden nauwlettend in de gaten gehouden door ons kantoor in China en geautoriseerde instanties. Tevens heeft u bij ons de mogelijkheid een USB-sticks van duurzaam materiaal te bestellen. Wij blijven daarnaast altijd op zoek naar nieuwe, milieuvriendelijke productiemogelijkheden en materialen.

Waarom u voor ons kiest

Premiums, Merchandising, Concepts en Licensing

USB-Stick Producent is onderdeel van Incentive Europe premiums concepts & licensing. IEPC is gespecialiseerd in het verhogen van uw verkopen en merkbeleving door middel van het bedenken van originele producten, grafische uitwerkingen en de uiteindelijke productie.

Wilt u meer weten over USB-stick Producent?

Neem dan direct contact met ons op. We helpen u graag verder!

Wat zeggen onze klanten?

Op de Weerdt Goorse Molenwiek

Alles correct verlopen zo als geplant.

TMS Supplies

Gemakkelijk nieuwe voorraad usb-sticks met bedrijf

BO Ter leie

Super communicatie, alleen is de mooie blauwe kleur op de website eerder donker groen in het echt.

O.p.m. bv

prima ervaring snelle levering en goede communicatie

Usb stick met logo