Custom made USB-sticks

Twister
Twister USB-stick
Custom 3D
Custom 3D USB-stick

Wat zeggen onze klanten?

Op de Weerdt Goorse Molenwiek

Alles correct verlopen zo als geplant.

TMS Supplies

Gemakkelijk nieuwe voorraad usb-sticks met bedrijf

BO Ter leie

Super communicatie, alleen is de mooie blauwe kleur op de website eerder donker groen in het echt.

O.p.m. bv

prima ervaring snelle levering en goede communicatieOnze custom made USB-sticks

Bij USB Stick Producer heb je de mogelijkheid om je eigen USB sticks te ontwerpen. Van de vorm tot de kleuren, niets is onmogelijk in onze fabrieken. Heb je zelf een origineel idee? Dan kunt u het naar ons sturen. Onze grafische ontwerpers leggen de laatste hand aan uw idee. Heb je geen tijd om je fantasie de vrije loop te laten of het op een andere manier vast te leggen? Deel uw idee met ons en wij zullen met passie een uniek model voor u creëren, de zogenaamde custom made USB-sticks.

Maak je eigen USB-sticks - Hoe werkt het?

Zodra het model van uw op maat gemaakte USB-stick voor u is bepaald, zullen wij u eerst voorzien van een digitale proefafdruk. Na goedkeuring, zullen we beginnen met de productie van enkele monsters in onze fabriek. Deze zullen u ook ter goedkeuring worden toegezonden. Na de goedkeuring van het geproduceerde monster, zetten wij de productie voort. Tijdens het productieproces voeren de bevoegde instanties regelmatig kwaliteitscontroles uit om de kwaliteit te waarborgen.

Wij maken ook USB-sticks in 2D of 3D visie, die zeer populair zijn bij klanten. Wilt u uw surf foto's op de USB-stick laden en het er hetzelfde uit laten zien zodat u het kunt onderscheiden van de andere USB-sticks? Dan krijg je de 2D USB’s met de surfer look.

Levertijd van de custom made USB-sticks

De gemiddelde levertijd voor op maat gemaakte USB-sticks is ongeveer drie tot vier weken. Dit is afhankelijk van de doorlooptijd van de goedkeuring van de proefdruk en monsters. Nadat u tevreden bent met de proefdruk, zullen wij uw producten veilig en met kwaliteit leveren.

 


 

Ontwerp je eigen USB-sticks. Dit zijn je voordelen:

Usb stick met logo