USB-stick sleutel vorm

Sleutel
Sleutel USB-stick
Everest
Everest USB-stick
Iron hide
Iron hide USB-stick

Wat zeggen onze klanten?

Op de Weerdt Goorse Molenwiek

Alles correct verlopen zo als geplant.

TMS Supplies

Gemakkelijk nieuwe voorraad usb-sticks met bedrijf

BO Ter leie

Super communicatie, alleen is de mooie blauwe kleur op de website eerder donker groen in het echt.

O.p.m. bv

prima ervaring snelle levering en goede communicatie


Onze USB-stick sleutel, oftewel: your key to success!

De onderstaande modellen zijn geproduceerd in de vorm van een sleutel of beschikken over een bevestigingssysteem waardoor ze geschikt zijn om aan de sleutelbos te hangen. Zo heeft u de usb stick dus altijd bij de hand. Wij leveren dit zeer functionele relatiegeschenk in verschillende uitvoeringen en indien gewenst in combinatie met een keycord. Deze bevestigen we direct aan de usb stick vanuit onze fabriek. Wenst u uw logo op zowel de usb stick sleutel als de lanyard? Geen probleem! Wij bedrukken de geschenken direct voor u.

Al onze usb sticks zijn standaard voorzien van de USB 2.0 techniek en leverbaar in verschillende opslagcapaciteiten. Maak van de usb stick het ultieme promotiemiddel door deze voor te programmeren met geüploade data.

 

Een USB sleutel bedrukt met uw logo

Er zijn veel verschillende toepasbare designs waar u voor kunt kiezen. Veel van onze klanten bedrukken bedrijfslogo op hun product zodat hun merk in de etalage wordt gezet. Als u puur promotie wilt maken, dan raden wij u zeker aan om hetzelfde te doen. Echter wilt u de producten gebruiken voor een unieke marketingcampagne, denk dat aan de verschillende bedrukkingsopties. Wellicht is een QR-code of slogan van grotere waarde dan uw logo. Vraag onze accountmanagers voor andere ideeën, we staan graag voor u klaar om even te sparren.

 

USB-stick sleutel vorm: alle voordelen op een rijtje


Meer weten over onze USB keys?

Hieronder vraagt u eenvoudig een vrijblijvende offerte op. Heeft u vragen of advies nodig? Neem dan direct contact met ons op. We helpen u snel verder!
Usb stick met logo