Houten USB-sticks met logo

Ecologisch verantwoord: houten USB-sticks bedrukken

Duurzaamheid, milieubewust en groenbeleid, een trend die al een aantal jaar een hot-topic is. Een houten USB-stick bedrukken past bij een groen bedrijfsimago en laat zien wie u bent: betrouwbaar, sterk en duurzaam. Bekijk hieronder onze voorraad duurzame usb sticks van hout, kurk of bamboe. U kunt de stick voorzien van uw logo middels lasergravure of bedrukking beiden hebben zo hun voordelen. Door USB-stick met lasergravure te personaliseren, zorgt u ervoor dat deze een blijvende chique uitstraling krijgt. Door uw USB-stick te bedrukken heeft u de mogelijkheid om uw logo met kleur op de USB-stick te presenteren.

Al onze houten USB-sticks met logo zijn standaard voorzien van de USB 2.0 techniek en leverbaar in verschillende opslagcapaciteiten. Maak van de USB-stick het ultieme promotiemiddel door deze voor te programmeren met geüploade data. Wij kunnen dit eenvoudig en zorgeloos voor u regelen.

Gepersonaliseerde USB-sticks

Naast onze houten usb-sticks, bieden wij ook kurk USB-sticks en bamboe USB-sticks aan. Deze usb-sticks gemaakt van natuurlijk materiaal zijn een populaire keuze momenteel. Door het bedrukken van deze USB-sticks toont u aan dat uw bedrijf ecologisch verantwoordt handelt. Naast dat deze USB’s een duurzame optie zijn, zien ze er ook zeer netjes uit. Onze duurzame usb-sticks zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Van de klassieke rechthoekige oasis tot de mooi rond afgewerkte Sandy, er zit altijd een passende usb-stick voor u bij.

Onze houten USB-sticks met logo samengevat

Om het net even wat makkelijker te maken hebben wij alles even overzichtelijk op een rijtje gezet. Zo kunt u in een oogopslag zien wat de voordelen en mogelijkheden van deze duurzame USB-sticks zijn.

Meer weten over onze houten USB-stick met logo?

Heeft u vragen of advies nodig? Neem dan direct contact met ons op. Onze accountmanagers staan klaar voor al uw vragen over de mogelijkheden, specificaties en prijzen. Hieronder vraagt u eenvoudig een vrijblijvende offerte op.

Usb stick met logo