Custom made USB-sticks


Onze Custom made USB-sticks

Bij Usb Stick Producent heeft u de mogelijkheid om geheel custom made usb sticks te laten maken. Van de vorm tot de kleuren, niets is onmogelijk voor onze fabrieken. Heeft u zelf een orgineel idee uitgedacht? Dan kunt u deze bij ons aanleveren. Onze graphic designers zullen uw idee finetunen. Heeft u geen tijd om uw fantasie zelf uit te werken of op een andere manier vast te leggen? Vertel ons uw idee en wij maken een uniek model voor u.

Hoe werkt een custom made product?

Nadat het concept van de op maat gemaakte USB-sticks vast staat zult u van ons eerst een digitale drukproef ontvangen. Wanneer u hiermee heeft ingestemd beginnen onze fabrieken met het produceren van enkele samples. Ook deze sturen we naar u voor uw bijval.

Na goedkeuring van het geproduceerde sample zetten wij de volledige productie voort. Tijdens het productieproces voeren bevoegde instanties regelmatig kwaliteitscontroles uit om de kwaliteit te blijven waarborgen.

Levertijd van custom made USB-sticks

De gemiddelde levertijd voor custom made USB-sticks bedraagt ongeveer drie à vier weken. Dit is afhankelijk van de doorlooptijd van het goedkeuren van de drukproeven en samples.

 

 

 

 

 

  


 


Voordelen op maat gemaakt USB-sticks

 

Usb stick met logo