USB relatiegeschenken

Top gadgets voor promotionele doeleinden

Wilt u een geweldige indruk achterlaten op een beurs of evenement? Wij hebben de perfect promotionele USB relatiegeschenk. We bieden een grote range van USB-sticks aan die volledig op maat kunnen worden gemaakt met uw bedrijfslogo. Als u twijfelde aan wat u als give-away moet gebruiken, dan zijn onze USB producten het antwoord.

Of u nu een klein, MKB, of grote organisatie runt, een USB relatiegeschenk kan een belangrijk onderdeel zijn/worden van uw marketing activeiten. Het is essentieel om aandacht te vergen van uw doelgroep en met een promo kan dit gepusht worden. Ons grote assortiment van USB-sticks geven u daarnaast de mogelijkheid om een vorm, kleur of materiaal uit te kiezen die past bij uw bedrijf/campagne. Denk er daarnaast aan welke capaciteit u gebruikt. Deze variëren van 512 mb tot wel 64 GB.

Waarom kiezen voor een USB-stick als relatiegeschenk?

Deze gadgets vormen een nuttige alternatief t.o.v. de standaard business kaartje. De mogelijk die u uw klanten en/of relaties geeft om data op te slaan weerspiegelt een modern beeld van uw bedrijf. Effectief en duurzaam.

Zorg ervoor dat uw organisatie alle aandacht krijgt die het verdiend door gebruik te maken van dé promotionele tool voor merk bewustzijn en herkenning; USB relatiegeschenken.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Onze accountmanagers staan u graag te woord.

 


Wat zeggen onze klanten?

Op de Weerdt Goorse Molenwiek

Alles correct verlopen zo als geplant.

TMS Supplies

Gemakkelijk nieuwe voorraad usb-sticks met bedrijf

BO Ter leie

Super communicatie, alleen is de mooie blauwe kleur op de website eerder donker groen in het echt.

O.p.m. bv

prima ervaring snelle levering en goede communicatie

Usb stick met logo