Telefoonhoesje met logo

Telefoonhoesje met logo

Datum: 11-07-2016
Auteur: Kevin

 

Het uitgelicht product van deze maand; Telefoonhoesje met logo.

 

 

 De telefoon van uw relatie beschermen en tegelijkertijd naamsbekendheid creëren!

 

 Dit product kan in zoveel verschillende manier worden gemaakt, dat het niet gemakkelijk was om de beste aspecten ervan uit te lichten. Daarnaast zijn er wel 108 verschillende merken die smartphones produceren. Samsung neemt hierin de leiding als het neerkomt op het produceren van de meeste type mobieltjes (momenteel 1078). Stuk voor stuk klaar om gepersonaliseerd te worden met uw logo of design!  

 

Op wat voor manier dan ook …

 

Om u een idee te geven van de mogelijkheden en het u iets gemakkelijker te maken, hebben we hieronder 3 extra designs gemaakt. Onze dank aan Royal Canin en DHL voor het presenteren van hun producten!

  

Gepersonaliseerde telefoonhoesjes – Wat is er mogelijk?

Houten hoesje

Houten telefoonhoesje met logo

  

Stijlvol, uniek & duurzaam

 

Houten telefoonhoesjes (met logo) zijn zonder twijfel één van onze favorieten. Het graveren van uw logo of merknaam in hout is niet alleen uniek en stijlvol, maar het weerspiegelt ook uw normen en waarden als duurzaam bedrijf.

 

Less is more

 

Zoals gezegd, alles is mogelijk; u kunt ieder design graveren op de houten telefoonhoesjes. Toch adviseren we om het hoesje niet vol te stoppen met onnodige elementen. Het subtiele hout spreekt al voor zichzelf.

 

Portemonnee hoesje

Wallet case met logo

 

Het gepersonaliseerde telefoonhoesje voegt een geweldige dimensie toe aan iedere telefoon. Sommige klanten bedrukken 2 verschillende afbeeldingen op de voor en achterkant van het hoesje, maar we geven toch echt de voorkeur aan de indrukwekkende panorama effect wat één foto kan creëren. Het bovenstaande voorbeeld symboliseert bijvoorbeeld de ideeën die IEPC bedenkt in Amsterdam, plus het vermogen om deze zelf te produceren in China.

  

Gepersonaliseerde telefoonhoesjes als visitekaartje

  

Een visitekaartje zoals je die nog nooit bent tegenkomen

 

Bedrukte telefoonhoesje

 

Als uw bedrijf veel accountmanagers of sales personen heeft die onderweg zijn, dan is dit een goed idee om u te onderscheiden. Stelt u zich eens voor; een potentiële klant waarmee u aan tafel zit, wilt uw gegevens noteren. Het enige wat u dan hoeft te doen is uw telefoon omdraaien om de achterkant te laten zien.

 

Algemene telefoonhoesjes

 In ons vorige blog bericht; Promotionele producten kopen in 6 stappen, vermelde ik de afweging die moet worden gemaakt om voor een merk of algemeen design te gaan wat betreft promotionele producten. Hoewel het laten zien van uw logo op een promo product altijd een veilige strategie is voor naamsbekendheid, is het verstandig om het promo product niet alleen over uw bedrijf/logo te laten gaan. Hetzelfde geldt voor telefoonhoesjes.

 

Wees niet verlegen!

 We zouden het zeer op prijs stellen als u een reactie achter liet onder dit blogbericht, dus wees niet verlegen. Bent u daarnaast geïnteresseerd in het bestellen van gepersonaliseerde telefoonhoesjes (met logo), vraag dan gratis een offerte aan. Vergeet daarnaast niet om ons te volgen op Facebook, Twitter of LinkedIn om updates te ontvangen over nieuws, trends en specials.

 

Plaats reactie


Usb stick met logo