50% korting op al onze USB verpakkingen

50% korting op al onze USB verpakkingen

Datum: 17-05-2017
Auteur: Kevin

Na enkele creatieve maanden en hard werken hebben we nu een website waar we trots op zijn! Alles is er zo op gericht om onze website bezoekers sneller tot hun doel te brengen, of dat nu algemene informatie is of een snelle prijsopgave. Een gebruiksvriendelijke website staat bij ons hoog in het vaandel. In de nabije toekomst kunt u zelfs een chatbox verwachten voor al uw snelle vragen.


Hoe vieren we onze nieuwe website? 50% korting op alle USB verpakkingen!

Al onze verpakkingen zijn mogelijk bij ieder model dat u uitkiest. Wij raden echter aan om uw verpakking uit te kiezen o.b.v. het materiaal van uw USB-sticks. Zie de mogelijkheden hieronder: 

Standaard en sleutel modellen

Voor al onze standaard en sleutel modellen raden we onze transparante plastic verpakkingen aan. Gemakkelijk te printen met uw logo.

 

 

USB creditcard modellen

Voor al onze creditcard modellen hebben wij een zeer stijlvolle leren verpakking beschikbaar.

 

 

Metalen USB-stick modellen

Voor onze metalen USB-sticks hebben wij een bijpassende metalen verpakking beschikbaar.  Dit product, met of zonder venster, kan worden geprint of d.m.v. een laser gegraveerd worden.

 

 

Houten USB-stick modellen

Duurzaamheid gaat gepaard met stijl in het geval van deze houten USB verpakkingen.

 

  

Uw prijsopgave is maar 1 klik van u verwijderd

Aangezien korte vragen snelle antwoorden verdienen, zijn we heel blij met onze “snelle prijs” knop. Wilt u gewoon een snelle inschatting krijgen van de kosten van onze USB-sticks en Powerbanks of weet u niet helemaal welk model u wilt hebben? Doe in dat geval een snelle aanvraag om zo snel mogelijk met onze accountmanagers in contact te komen.

 

Volg ons op Social Media

Volg ons op FacebookTwitter of LinkedIn en blijf op de hoogte van onze laatste updates en artikelen. We horen graag welke verpakking u het mooiste vindt en zou kiezen. Geef ons gerust een belletje als u meer wilt weten. Onze accountmanagers staan klaar om u te helpen.

 

Plaats reactie


Usb stick met logo