10% Combi-deal

10% Combi-deal

Datum: 08-11-2016
Auteur: Kevin

Krijg korting op onze twee best verkochte producten; USB sticks & Power banks

Onze core business bestaat nog altijd uit het verkopen van een grote selectie aan USB sticks. In de afgelopen jaren hebben power banks hoewel een klein stukje van de promotie markt overgenomen. Nu dat deze interesse steeds groter wordt, willen wij onze klanten via een combinatie deal graag introduceren in dit product. Bij een aanvraag voor USB sticks EN power banks krijgt u standaard 10% korting.

 

Vrije keuze uit USB stick of power bank type

De combinatie deal is voor iedere combinatie die u zich kan bedenken. Echter, om het u gemakkelijk te maken, hebben wij hieronder een aantal opties op een rijtje gezet.

Goedkope USB stick en power bank deal

Als u een krap budget heeft, dan is de combinatie USB Twister + power bank Standaard een goede optie.

Luxe USB stick en power bank deal

Als u kwaliteit en uitstraling voorop stelt, kies dan bijvoorbeeld voor de Cayman USB stick + power banks Slim Z2 deal. Beide producten zien er goed uit en zullen zonder twijfel indruk wekken bij wie dan ook.

1 Goedkoop product + 1 product van hoge kwaliteit

U kunt er ook voor kiezen om 1 goedkoop product aan te vragen + 1 product van hoge kwaliteit in lage aantallen. Dan kunt u deze eens testen en hier wellicht later meer van bestellen. Als u hier interesse in heeft, dan bevelen wij ten zeerste onze custom made power banks of USB sticks aan. Custom made producten weerspiegelen namelijk uw merk het best en geven een zeer goede indruk.

 

Combinatie verpakkingsdeal

Als u van plan bent om uw klanten, prospects of werknemers beide producten te schenken, overweeg dan om dit in een stijlvolle verpakking te overhandigen. Vraag onze account managers voor meer informatie.

 

Volg ons op social media

Volg ons op Facebook, Twitter of Linked-In en blijf op de hoogte van onze laatste updates en artikelen. We horen graag of u nog vragen heeft wat betreft onze combinatie deal en helpen u om tot een gewenste oplossing te komen.

 
 

Plaats reactie


Usb stick met logo