Chinees Nieuwjaar is voorbij

Chinees Nieuwjaar is voorbij

Datum: 22-02-2017
Auteur: Kevin
Categorie: Promo inzichten

De Chinese draak heeft zich terug getrokken in zijn grot en de jaar van de haan is begonnen. Dat betekent dat onze fabrieken weer op volle toeren draaien en onze service en levering weer tip top in orde zijn. Omdat we niet kunnen wachten totdat wij u uw perfecte give-aways mogen leveren, stellen we u graag op de hoogte dat Powerbanks booming zijn op dit moment. Om u te stimuleren tot een aanvraag geven wij een bijzondere deal weg.

Bespaar €8,- per USB kabel OF koop 2000 mAh en krijg 2200 mAh voor dezelfde prijs. 

Retail prijs is €8,99.

Onze 3 in 1 USB-kabels zijn bruikbaar voor alle Android en iPhones. De kabels kunnen opladen en data overdragen naar en vanaf een telefoon. Dus als u niet zeker weet welke telefoons worden gebruikt, dan is dit het perfecte cadeau. Als u nog steeds niet bent overgehaald om voor de 3 in 1 kabel te kiezen, dan kunt u ook nog kiezen voor de ‘more mAh for less’ optie. Wees ervan op de hoogte dan niet al onze Powerbanks deze capaciteit bezitten. Bekijk ons assortiment hier.

Volg ons op social media

Volg ons op Facebook, Twitter of LinkedIn en blijf op de hoogte van al onze laatste updates. Als u verder nog vragen heeft over onze actie(s), laat het ons weten. We helpen u graag om tot een gewenst resultaat te komen.

 

Plaats reactie


Usb stick met logo