Zomer producten om in de gaten te houden

Zomer producten om in de gaten te houden

Datum: 24-05-2018
Auteur: Donovan van der Weerd

Neem het feestje met u mee met de Portable Speaker

Wanneer je een portable speaker hebt weet je zeker dat het overal feest is, zowel binnen als buiten. Ze zijn er in verschillende kleuren, formaten en hebben ieder hun eigen functies. De Regen Box is waterbestendig, heeft een zuignap waarmee die zich vast kan zuigen aan een glazen deur of tegels. Perfect voor onder de douche! De Touch heeft een bereik van 360 graden en is dus vanuit alle hoeken goed toe horen. Daarnaast mijn favoriet; de Selfie Speaker. Deze kan verbonden worden via bluetooth met een telefoon en dient als een draadloze sluiterknop. Iedere speaker heeft zijn eigen voordelen en kunnen ingezet worden op verschillende manieren. Ga voor uzelf na welke het beste bij uw situatie past.

Beweeg in stijl met de Custom Smart Watch.

Smartwatches worden steeds populairder in de laatste jaren. Grote namen zoals Apple, Fossil en Samsung hebben ieder een eigen versie. Toch missen de smartwatches van deze grote namen allemaal iets; de mogelijkheid om deze op maat te bedrukken met uw logo. Laat dit nou iets zijn waar Usb Stick Producent wel aandacht aan besteed. Momenteel bieden wij twee soorten smartwatches aan: Venture Watch (rechthoekig interface) en de Dynamic Watch (ronde interface). Deze modellen zijn over de volledige lengte te bedrukken, u kunt het zo gek maken als uw zelf wilt! Of u nu zelfstandig ondernemer of multinational bent, het uitbreiden van merkbekendheid en de juiste associatie met dit merk creëren zijn essentieel. Geef bedrukte smartwatches weg en profileer uw bedrijf als sportief en gezond.

Verminder stress met onze handspinners

De rage van 2017, hand spinners kunnen het ideale relatiegeschenk zijn voor uw klant. Doordat de spinner is gemaakt van roestvrijstaal zal de spinner jaren meegaan, kwaliteit is één ding wat zeker is. Nog nooit is er zo’n leuke manier geweest om spanning te verminderen. Wij kunnen zowel normale als Spinners met LED’s leveren en beide zijn te voorzien van uw logo. Het zal vast en zeker punten scoren bij uw klanten en partners. Zo niet, dan wel bij hun kinderen.

Volg ons op Social Media

Volg ons op FacebookTwitter of LinkedIn en blijf up to date van onze laatste producten. Mocht u vragen hebben over het printen van houten USB-sticks, dan staan onze accountmanagers voor u klaar.

 

Plaats reactie


Usb stick met logo