USB sticks en powerbanks tijdens de Chinese gouden week

USB sticks en powerbanks tijdens de Chinese gouden week

Datum: 19-09-2016
Auteur: Kevin

Samengevat; ‘plaats uw order voor 23 september’

De Chinese vakantieperiode begon op de 15de en 16de van september met de ‘Mid Autumn Festival’. De volgende zal maar liefste een hele week duren! Ze noemen het de gouden week en duurt van de 1ste tot de 9de van oktober.

Wat is er aan de hand?

Eén van de befaamde Chinese vakanties gaat bijna van start. Deze viering omvat dansende vuurdraken, sfeer makende lantaarns en het eten van maan koekjes in het gezelschap van familie. Dit is fantastisch voor de Chinese cultuur, maar het betekent wel een algehele productiestop voor een aantal dagen. U kunt zich wel voorstellen hoeveel effect dit heeft op westerse import. Echter, vanwege onze jarenlange ervaring hebben we geleerd om dit probleem zoveel mogelijk te managen en u hier doorheen te helpen.

Wat betekent dit voor uw bestelling?

Bijna al onze (plus die van andere leveranciers) USB sticks en powerbanks worden geproduceerd in China. In de weken voorafgaand aan de Chinese gouden week zal het productie proces trager worden en uiteindelijk geheel stoppen. Dit zal leiden tot een tekort aan voorraad en een stijging van de prijs voor – en kort na de vakantie. Levertijden zullen ook langer worden. Hoewel alles weer normaal wordt na een aantal weken, is het niet ideaal als u promo’s nodig heeft in deze periode.

 

Welke acties kunt u ondernemen?

1. Doe op tijd een aanvraag

Wanneer u uw promo’s nodig heeft aan het begin van oktober, zorg er dan voor dat u vóór de 23ste een aanvraag doet.

2. Laat het aanvraagproces spoedig verlopen

Onze accountmanagers zijn goed op de hoogte van de Chinese vakantie periodes en zullen zorgen voor een strakke planning. Zodra er een aanvraag wordt gedaan, zullen zij dit direct oppakken en contact met u leggen om uw wensen te bespreken. Hoe eerder u reageert op de gestelde vragen, hoe gemakkelijker de deadline wordt behaald.

3. Geniet van uw promo’s

Zo gemakkelijk is het!

Volg ons op social media

Volg ons op Facebook, Twitter of Linked-In en blijf op de hoogte van onze laatste updates en artikelen. We horen graag wat uw gedachten zijn omtrent de Chinese gouden week in een reactie of een belletje.

 

Plaats reactie


Usb stick met logo