USB eKey marketing

USB eKey marketing

Datum: 06-09-2016
Auteur: Kevin
Probeert u eens wat nieuws!
 
Op zoek naar een professionele, maar speelse marketingcampagne? Verras uw doelgroep dan eens met onze USB eKeys! Deze unieke promotieproducten zijn perfect om uw (potentiële) klanten te belonen met de exclusiviteit die zij verdienen. Grijp hun aandacht, ontwaak hun interesse en zet dit om naar verlangen welke gevolgd wordt door actie (AIDA).

Waarvoor is de USB eKey te gebruiken

  • De USB eKey start automatisch een webbrowser en leidt de gebruiker direct naar een vooraf ingestelde landingspagina.
  • Het is licht en dun. Hierdoor is deze makkelijk via de post te versturen!
  • Het is zeer geschikt als give-away op evenementen. Promoot uw website, introduceer nieuwe producten en houdt uw klanten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen uw bedrijf.
  • Het kan op maat worden gemaakt met uw bedrijfslogo en een intro-tekst.

 

Stuur een USB eKey per post

Van brievenbusmarketing naar e-mail marketing en terug

USB eKeys zijn licht en dun, wat het mogelijk maakt om deze per post te versturen. Hierdoor kunt u (potentiële) klanten gemakkelijk bereiken en confronteren met uw merk en/of diensten. Communiceer bijvoorbeeld een kortingsactie, aankomende evenementen of uw nieuwste productinnovaties via een USB eKey!

 

De USB eKey op beurzen en events

Wilt u binnenkort uw nieuwste producten of diensten laten zien op een beurs of expositie en zoekt u nog een onderscheidende give-away? Denk dan eens aan de USB eKey! Gun uw bezoekers exclusiviteit door hen een korting te geven die alleen te innen is met de, via u ontvangen, USB eKey. U zal zich onderscheiden van andere standhouders door iets mee te geven dat daadwerkelijk gebruikt wordt. Hiermee creëert u een blijvende herinnering!

 

USB eKey met logo

Onze USB eKeys zijn volledig op maat te maken, onder andere in grootte en content. Uw logo, tekst of afbeeldingen kunnen op de kaarten worden bedrukt, zodat het echt iets persoonlijks wordt. Zie hieronder enkele voorbeelden die reeds zijn geproduceerd:

Volg ons op social media

Volg ons op Facebook, Twitter of Linked-In en blijf op de hoogte van onze laatste updates en artikelen. We horen graag wat uw gedachten zijn omtrent het gebruik van USB eKeys in een reactie of een belletje.

 

Reacties

kim schouten - (12-04-2023)
Beste,
Ik ben best geïnteresseerd in deze manier van marketing, maar ik ben heel nieuwsgierig naar jullie ervaringen. Ik merk dat veel mensen op het moment wat huiverig zijn om zomaar iets in de laptop te stoppen. Ik ben dus bang dat veel potentiële klanten die niet zullen doen.

Maar wellicht schat ik dit volledig verkeerd in. Ik hoop dat jullie meer kunnen vertellen.

Daarnaast zou ik graag willen weten wat een oplage van 50 stuks met en persoonlijke kaart gaat kosten.

Ik hoor graag van u.

Alvast bedankt.

Groeten Kim Schouten
KIC
KimS training en ontwikkeling

Plaats reactie


Usb stick met logo