Partner deal; telefoonhoesjes met logo

Partner deal; telefoonhoesjes met logo

Datum: 11-04-2017
Auteur: Kevin

In samenwerking met ontwerpeencase.nl kunnen wij u nu 25% korting aanbieden op alle telefoonhoesjes met logo. De cases krijgen een persoonlijke bedrukking en geven uitstekende bescherming aan de mobiele telefoons van uw medewerkers/partners. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Verschillende telefoonmodellen

Bestaan de toestellen van uw bedrijf uit veel verschillende telefoonmodellen? Geen probleem; er zijn cases voor meer dan 200 modellen op voorraad.  Ontwerp een Case heeft een ruim assortiment beschikbaar met grote en kleine merken. Denk hierbij aan Apple, Samsung en Huawei, maar ook merken als Wiko.

Hardcase

Bij dit telefoonhoesje wordt alleen de achterkant bedrukt en blijven de zijkanten vrij van het ontwerp. U kiest voor een zwarte, witte of transparante rand. Het materiaal is van stevig plastic en zit stevig om de telefoon heen.

Full print case

U kunt ook een full print telefoonhoesje maken bij de populaire modellen. Het is een hardcase waarbij het ontwerp doorloopt in de rand van het toestel. Zo ziet jouw design er super strak uit zonder zwarte of witte vlakken aan de zijkant.

Softcase

De softcase is in tegenstelling tot de hardcase enorm flexibel vanwege zijn zacht siliconen materiaal. Geen botsingen of stoten zijn te zwaar voor jouw telefoon die beschermd wordt door een softcase. Het ontwerp wordt op de achterkant bedrukt waarbij u een keuze kunt maken van een zwarte, witte of transparante rand.

Wallet case

Heeft u liever een portemonnee en telefoonhoesje met foto in één, dan kunt u ook uw ontwerp laten printen op een wallet case. Dit model gaat dicht met behulp van een magneetsluiting. Het hoesje biedt ruimte voor twee pasjes aan de binnenkant en wordt bedrukt op zowel de voorkant als de achterkant.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte via http://bit.ly/casekorting

 

Plaats reactie


Usb stick met logo