Nazomerse Bluetooth Speakers

Nazomerse Bluetooth Speakers

Datum: 13-09-2017
Auteur: Kevin

De nazomer is begonnen, wat betekent dat je vast een heel aantal van je favoriete artiesten hebt gezien de laatste paar maanden. Al dan niet op een Festival, dan wel op een concert. Zo hebben uw klanten en relaties dat waarschijnlijk ook gedaan. Een mooie gelegenheid om hen speciale bluetooth speakers aan te bieden waarmee ze hun favoriete festival momenten op kunnen terugluisteren. Laat de nazomer beats maar knallen!


Regen Box

Eindelijk, Je kan nu naar muziek luisteren terwijl je doucht! De Regen Box is waterbestendig, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over kortsluiting in je speaker als deze nat wordt. Het plakt tegen glas of een tegel oppervlak met een zuignap en de box is gemakkelijk te gebruiken met de navigatie knoppen op de bovenkant. En naast het afspelen van muziek kan je er ook nog eens telefoontjes mee opnemen.

Touch Box

Klaar voor onze futuristische speaker? We noemen het de Touch box omdat het, nadat je het indruk aan de bovenkant, uit z’n schulp kruipt en tegen je praat. De box richt zijn muziek 360 graden in de rondte, waardoor het geluid gelijkmatig over de ruimte wordt verdeeld.

Atlas Box

Deze knappe cilinder vormige speaker is perfect om mee te nemen in je tas. Ga naar het park, strand of ergens anders en geniet van wat lichte sfeermuziek. De Atlas box is hier uitermate geschikt voor.

Selfie Box

Dit type bluetooth speaker is multifunctioneel. Naast dat het de sfeer in de ruimte versterkt met leuke muziek, kan het ook gekoppeld worden met een telefoon en functioneren als een afstandsbediening om foto’s mee te maken. De kleine Selfie Box komt ook altijd met een sleutelring, zodat je het nooit kwijt kan raken. Wees niet bang, de box is klein, maar er komt nog steeds veel geluid uit.

Monitor Box

De Monitor Box is één van ons krachtigste speakers. Het kan geluiden produceren van boven de 85 decibel en een volle 2 uur spelen. Daarnaast kan het bluetooth signaal wel tot 10 meter reiken.

Volg ons op social media

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes en producten. Laat ons weten wat je vindt van onze nieuwe bluetooth speakers, of bel ons op als je vragen hebt voor onze accountmanagers. We helpen u graag verder.
 

Plaats reactie


Usb stick met logo