Kerstgeschenken personeel en relaties

Kerstgeschenken personeel en relaties

Datum: 06-10-2016
Auteur: Kevin

Het is tijd om uw kerstgeschenken in te kopen!

Yes, de december feestdagen komen er weer aan. Dat betekent hoogtijd om te bedenken welke kerstgeschenken u uw personeel en/of relaties gaat geven. Maar wat? Niet dezelfde kerstgeschenken als vorig jaar toch? Liever iets origineels. Bekijk de producten die wij hieronder op een rijtje hebben gezet. We hebben deze voor het gemak verdeeld over drie onderwerpen; premiums, Kerst & custom made.

 

1 Premium power bank of USB stick

Power bank 10.000 mAh

De power bank 10.000 is een exclusief product dat er niet alleen stijlvol uitziet, maar ook zeer krachtig is. Om het even in perspectief te zetten, het kan uw iPhone 6 3-4 keer volledig opladen en uw Tablet ongeveer 2 keer.

Cayman USB 64GB

De Cayman USB stick heeft een zeer luxueuze uitstraling vanwege zijn klassieke leren omhulsing. Het is beschikbaar in verschillende kleuren en kan daarnaast gemakkelijk worden bevestigd aan een sleutelbos door het oogje aan het uiteinde.

 

2 Kerst; oorwarmers of glazen power bank

Kerst oorwarmers

Voor iedereen die koude oren heeft op koude winterdagen. Uw zakenrelaties, of werknemers, zullen ongetwijfeld ontroerd worden door uw poging om hen te beschermen tegen verkoudheid tijdens de feestdagen. Andere interessante aspecten naast de warmte die het u brengt, zijn o.a. micro vezel materiaal, op maat gemaakte kleuren en een bedrukte hoofdband.

Kerst power bank van glas

Wat denkt u van een Kerst power bank gemaakt van glas dat met uw symbool gegraveerd kunt worden. U kunt werkelijk alles laten graveren, van uw logo tot de Kerstman zelf. We kunnen u een sample opsturen als u wilt zodat u het op uw gemak kunt bekijken.

 

3 Op maat gemaakte USB sticks

Wat denkt u ervan om op maat gemaakte USB sticks te bestellen die lijken op uw logo, mascotte of bedrijfsnaam? Uw kerstgeschenk zal goed opvallen door zijn bijzonder uiterlijk. Neem contact op met één van onze accountmanagers en ontvang een gratis 3D design!

 

Volg ons op social media

Volg ons op Facebook, Twitter of LinkedIn en blijf op de hoogte van onze laatste updates en artikelen. We horen graag wat uw gedachten zijn omtrent onze kerstgeschenken van dit jaar in een reactie of een belletje.

 

Plaats reactie


Usb stick met logo