Het coronavirus en thuiswerken

Het coronavirus en thuiswerken

Datum: 03-12-2020
Auteur: Lars

Als iemand vóór 2020 gezegd zou hebben dat iedereen op straat mondkapjes zou dragen en we in een lockdown zouden leven om de verspreiding van een wereldwijde pandemie te voorkomen in de nabije toekomst, zou je ze gek hebben genoemd. Helaas is dat de situatie waarin we ons nu bevinden. Van kleinere gevolgen zoals het niet meer uiteten kunnen gaan tot ernstigere gevolgen, iedereen is op een of andere manier door het virus getroffen. Mensen reizen minder rond en daardoor werken veel mensen ook vanuit huis. Maar, hoe vervoer je je bestanden van je werkcomputer naar je thuiskantoor? Er zijn meerdere manieren, en een van de meest conventionele methoden is het gebruik van USB-sticks. Waarom zou je kiezen voor USB-sticks in plaats van een van de andere methoden? Nou, we hebben hieronder een aantal voordelen opgesomd.

 

Je hebt geen wachtwoorden nodig

Als je ook maar een beetje op mij lijkt, vergeet je soms belangrijke dingen. Een van die belangrijke dingen kan bijvoorbeeld het wachtwoord van je cloud-accounts zijn. En als je de wachtwoorden niet hebt, kun je je werk niet doen! Door gebruik te maken van USB-sticks wordt dit probleem verleden tijd, zodat je eenvoudig bestanden kunt opslaan en transporteren van de ene plaats naar de andere. Vergeet je USB-stick echter niet...

 

USB bestanden zijn veilig voor hacks

In dezelfde lijn van redenering als het vorige punt, vermindert het niet gebruiken van cloud-accounts ook sterk het risico dat onbevoegden toegang krijgen tot je bestanden. Door voornamelijk gebruik te maken van fysieke manieren om bestanden op te slaan, is de kans dat je het slachtoffer wordt van hackers, die je bestanden op een of andere manier zullen gebruiken, veel kleiner. Er is geen veiliger alternatief voor het opslaan van je gevoelige informatie en bestanden dan het gebruik van een USB-stick.

 

Grote hoeveelheid USB opslagruimte voor één prijs

USB-sticks bieden ook verschillende gradaties aan opslagruimte. Uiteraard zijn de sticks die meer ruimte bieden duurder, maar je hoeft ze maar één keer aan te schaffen. Koop een grote en je kunt deze jarenlang gebruiken, in plaats van gebruik te maken van gratis cloud-diensten met beperkte opslagruimte of grote cloud-diensten waarvoor een abonnement nodig is.

 

USB-sticks kunnen worden bedrukt

Een ander groot voordeel is natuurlijk dat je USB-sticks kunt gebruiken als promotieartikel! Bedruk je logo op de sticks en bied ze aan als geschenk aan je klanten of medewerkers. Zij zien jouw logo elke keer dat ze de stick gebruiken, en ze herinneren zich je bedrijf en hoe het hen helpt.

 

Reacties

Oliver Rubber Industries LLP - (04-04-2023)
Best conveyor belt repair kit -
Learn More
venustv - (20-03-2023)
Sports broadcasting, sports broadcasting overseas dividends, sports broadcasting dividend comparison, 24 o'clock sports broadcasting, overseas sports broadcasting, overseas real-time dividend comparison, sports analysis, community, free sports broadcasting, overseas domestic sports broadcasting, sports analysis,
https://vs-tv.com/

Plaats reactie


Usb stick met logo