Have a techy New year

Have a techy New year

Datum: 12-12-2018
Auteur: Jildou

De tijd van cadeaus en vuurwerk is weer aangebroken. Nog heel even en dan kunnen we allemaal genieten van (hopelijk) sneeuw, ijs en warme glühwein. Dit is echter ook de tijd dat iedereen nog even snel zijn usb-sticks en andere promotionele items in huis wil halen. Bij ons kan je nog terecht voor USB-sticks en Powerbank. Binnen 5 dagen kunnen wij de volgende producten aan u leveren, uiteraard bedrukt of gegraveerd of gewoon puur natuur.

De Twister

Het twister model staat bekend om zijn strakke vormgeving en eenvoud. Ondanks zijn kleine formaat is deze USB-stick met ieder logo te bedrukken. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en opslagcapaciteiten tegen een hele betaalbare prijs.

De key

Deze USB-stick in de vorm van een sleutel is ideaal te gebruiken als sleutelhanger. Zowel het bedrukken als graveren van uw logo is mogelijk en wel voor dezelfde prijs! Wij raden aan om uw logo te graveren. Zo blijft deze altijd zichtbaar en vervaagd niet.

De Oasis

Duurzame USB-sticks zijn niet meer weg te denken uit ons assortiment. De oasis is een vierkante USB-stick gemaakt van bamboe, origineel en eco-vriendelijk! Wij kunnen dit product bedrukken of graveren, aan u de keus.

De Slim Z2 Powerbank

Naast ons grote assortiment van USB-sticks bieden wij ook vele modellen Powerbanks aan, onze Slim Z2 Powerbank is een populair item en veel gekozen product. De 4000mah kunnen wij nu aanbieden voor een aantrekkelijk prijs en een nog aantrekkelijkere levertijd. Binnen 5 dagen is deze bij u in huis.

Volg ons op Social Media

Volg ons op Facebook , Twitter of LinkedIn  en blijf op de hoogte van de laaste ontwikkelingen in onze markt. Neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent in het maken van eigen custom made producten. Onze accountmanagers staan u graag te woord.

 

Plaats reactie


Usb stick met logo