Gepersonaliseerd notitieboekje bedrukken

Gepersonaliseerd notitieboekje bedrukken

Datum: 10-06-2016
Auteur: Kevin

 

Ooit de behoefte gehad om even snel iets te noteren op papier in plaats van het in te typen op je computer?

 

Laat me raden: JA. Ik kan mij geen dag voorstellen waarin ik mijn notitieboekje niet heb opgepakt om snel iets te noteren of schetsen zodat ik het niet zou vergeten. Net zoals ik mij niet kan voorstellen om geen pen en papier mee te nemen naar een meeting.

Kort geleden stelden we een aantal ‘out of the box’ ideeën voor aan een paar van onze vaste klanten. Zo hebben wij bijvoorbeeld een exclusief notitieboekje met logo geïntroduceerd wat zowel aan de binnen- als aan de buitenkant volledig gepersonaliseerd kan worden. Onze klanten waren direct zeer te spreken over dit product, niet alleen vanwege zijn uitstraling, maar ook door de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding van de notitieboekjes. Het product is sindsdien regelmatig in productie.

 

Notitieboekje op bureau

 

Ik kan u horen zeggen; “Ik dacht dat Usb Stick Producer alleen usb sticks en power banks produceerde?”

 Ja en nee

 

 

IEPC & Usb Stick Producent

Usb Stick Producer is een onderdeel van Incentive Europe premiums, concepts & licensing. IEPC is gespecialiseerd in het verhogen van merkbekendheid door de creatie van unieke producten, grafische ontwerpen, marketing concepten en een van A tot Z productie proces. Tezamen, een flexibele organisatie met ongekende mogelijkheden wat betreft promotionele producten.

 

IEPC en Usb Stick Producent

 

Gepersonaliseerd notitieboekje met logo (A5)

Uw stijl, uw boek, uw geschenk

Het notitieboekje heeft een A5 formaat en kan in alle soorten stijlen worden geproduceerd. Ze zijn dus gemakkelijk om mee te nemen en fijn om te krijgen. U kunt er voor kiezen om uw logo op de kaft van het boekje te bedrukken, zodat deze altijd zichtbaar blijft wanneer deze gesloten is en op het bureau ligt van uw relatie. Zelfs de randen van het papier, de bladwijzer en binder kunnen worden gepersonaliseerd in de kleuren van uw merk.

 IEPC notitieboekje bedrukken 

 

Als u wilt, kunnen de bladzijden ook worden bedrukt met indrukwekkende watermerken.

 

De gepersonaliseerde notitieboekjes van onze klanten

Borussia Dortmund ‘09

BVB Notitieboekje bedrukt

 

 

Bij BVB leefde al langer het idee om kantoor benodigdheden aan te bieden in hun fan- en web shops. Ons team sprong hierop in en stelde voor om op maat gemaakte notitieboekjes te bedrukken met het BVB logo. Het logo is subtiel verwerkt in zowel de kaft van het boekje als aan de binnenkant en BVB was zeer tevreden met het eindresultaat.

 

FC Köln

FC Koln Notitieboekje bedrukt

 

Tijdens een bezoek aan FC Köln bleek dat zij graag het kantoorartikelen assortiment in hun fan- en webshops wilden uitbreidden met een notitieboekje. Door onze eerdere ervaringen met gepersonaliseerde notitieboekjes konden wij hen direct een paar fraaie voorbeelden presenteren. FC Köln was erg te spreken over de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en gaf het ‘ja’ woord om de boekjes te produceren in een unieke 1. FC Köln stijl. Zo gezegd zo gedaan en binnen een week kon de productie gestart worden.

 

Volg ons op …

Volg ons op Facebook, Twitter of LinkedIn en blijf op de hoogte van onze laatste berichten. Laat ons weten wat uw gedachten zijn over het gepersonaliseerde notieboekje als relatiegeschenk via een comment of e-mail.
 

Reacties

Lianne Lokker - (04-11-2019)
Is het mogelijk om een proefexemplaar opgestuurd te krijgen en wat zijn de kosten bij een afname van 1000 stuks met logo op de voorzijde bedrukt van ons bedrijf.

Mvg.
Lianne Lokker

Plaats reactie


Usb stick met logo