Custom powerbanks bedrukken

Custom powerbanks bedrukken

Datum: 08-08-2016
Auteur: Kevin

 

Custom powerbank; Ik kies jou!

 

De Pokémon hype is nu al een aantal weken in volle gang en bereikt langzamerhand een punt dat volslagen gekte omvat. Of is het juist briljant? Kinderen (tot 30 jaar oud) zijn buiten bezig in plaats van binnen voor een computer, bij het spelen van een spelletje. Een belangrijk element in dit spel is om veel te lopen, rennen of fietsen om de Pokémon te vangen (of uit hun eieren te laten komen). Beweging is dus noodzakelijk om in het spel te slagen. Terwijl het spel in populariteit alsmaar groeit, proberen bedrijven manieren te vinden om in te haken op het succes. Waarin zij ook slagen. Restaurants bieden gratis drankjes aan wanneer hun gasten Pokémon vangen tijdens het eten, en enkele detailhandel zaken organiseren een Pokémon dag om hun merkbekendheid te vergrootten.

 

Dus hoe kunt u van deze hype profiteren?

  

Sterke custom made powerbanks

 Sterke powerbank

 

Met al die beweging en het spelen van spelletjes op telefoons gaan de batterijen razend snel leeg. Dat is precies de reden waarom de powerbank markt een boost heeft gekregen de laatste weken. Met een sterke powerbank houden telefoons het dagen vol, zelfs na het spelen van Pokémon.

  

Powerbank met logo

Red bull & Tag Heuer

 Powerbanks met logo

 

 Twee groter spelers; Red Bull & Tag Heuer, kwamen samen op het idee om een spetterende promo campagne te houden. Zij gaven de bovenstaande aluminium powerbank (plus verpakking) weg op een horlogebeurs met logo erop. Het werd een grote hit. De powerbanks waren van goede kwaliteit en zagen er zeer gelikt uit.

  

Custom powerbank verpakking

Vanaf 500 stuks kunnen wij zeer stijlvolle verpakking leveren. Gemaakt van karton en perfect passend om de powerbanks is het een garantie op succes. De verpakking voegt veel waarde toe aan uw product, omdat het een exclusieve uitstraling verzorgt.

 

Volg ons op Social Media

Volg ons op Facebook, Twitter of LinkedIn en blijf op de hoogte van onze laatste berichten. Laat ons weten wat uw gedachten zijn wat betreft gepersonaliseerde powerbanks in een reactie, of bel één van onze accountmanagers op. Zij staan u graag te woord.

 

Plaats reactie


Usb stick met logo