Bestel uw Kerst geschenken nu en bespaar op transport kosten

Bestel uw Kerst geschenken nu en bespaar op transport kosten

Datum: 17-10-2017
Auteur: Kevin

We weten dat veel van onze klanten ieder jaar een paar weken van te voren hun kerst geschenken bestellen. Maar in dit artikel stellen we met klem voor om in de komende weken al uw producten te bestellen, zodat we ze kunnen vervoeren per trein. Hiermee kunt u een hoop besparen!

 

1ste Spoorwegdienst China-Nederland gelanceerd in 2016

Vorig jaar werd de eerste spoorwegdienst tussen China en Nederland gelanceerd. Het CDiRS, een Chinese spoorwegdienst exploitant, ging met Rail Port Brabant in zee om de transport dienst mogelijk te maken. De eerste trein kwam in juni 2016 aan en sindsdien draait de Chengdu-Tilburg-Rotterdam-Express op volle toeren. Op het moment is het een wekelijkse service, echter zoals Port of Rotterdam zelf belooft op hun website, wordt dat opgevoerd naar vijf keer per week voor het einde van het jaar.

 

De reis kost het treinstel 15 werkdagen om de haven van Rotterdam te bereiken. Waarna alle producten gelost, ingeklaard en op parcel transport dienen te worden gezet naar hun plek van bestemming. Het komt er dus op neer dat uw producten, na massa productie, ongeveer 4 weken nodig hebben om u te bereiken per trein.

 

Kerstgeschenken transporteren per trein

Als u dit jaar unieke kerstgeschenken wilt weggeven, zoals bedrukte powerbanks of speakers, laat ze dan per trein vervoeren om geld te besparen. Alle producten met een batterij zijn duur om te vervoeren per vliegtuig. Treintransport kan 30-40% voordeliger zijn.

 

Volg ons op Social Media

Volg ons op Facebook, Twitter of LinkedIn en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in onze markt. Neem contact met ons op als u meer wilt weten over treintransport. Onze accountmanagers staan u graag te woord.
 

Plaats reactie


Usb stick met logo