Bedrukte smartwatches

Bedrukte smartwatches

Datum: 28-03-2018
Auteur: Kevin

Hoe gaat het met uw goede voornemens van 2018? 2017 Was een jaar waarin veel bedrijven zich nadrukkelijk bezig hielden met gezond ondernemen. Gezond zijn is uiteraard al veel langer een onderwerp van gesprek, maar nu werd er flink de nadruk gelegd op ons eetpatroon en fitheid. Laten we deze ontwikkeling in 2018 nu eens voortzetten en wat ‘smart technology’ erin mengen. Fitte werknemers zijn nu eenmaal productiever, verzuimen minder en zijn meer betrokken. De smartwatch kan hierin uw organisatie een handje helpen.

Naast het bijhouden van de tijd, heeft de horloge o.a. een stappen/calorieën teller, verbind het met uw smartphone via bluetooth en nog veel meer. Het design is strak en weegt bijna niets. Draag het tijdens het sporten, op weg naar kantoor of gewoon in het dagelijkse leven.

Bedrukte smartwatches met logo

Wij kunnen u bedrukte smartwatches aanbieden met uw logo erop. Geef ze aan uw werknemers of relaties als presentje en label uw organisatie als ‘gezonde onderneming’. Stelt u zich eens voor, honderden ambassadeurs lopen, rennen of fietsen door de stad met uw logo op een smartwatch.

Volg ons op Social Media

Volg ons op Facebook, Twitter of LinkedIn en blijf op de hoogte van onze laatste items. Als u nog vragen heeft wat betreft het bedrukken van smartwatches, dan staan onze accountmanagers voor u klaar. Zij beantwoorden graag al uw vragen en vinden altijd de juiste oplossing.

 

Reacties

Lisette - (08-08-2018)
Ah, weer wat anders dan alleen de gebruikelijke shirtjes of petten. Top hoor!

Lis

Plaats reactie


Usb stick met logo