De beste manier om uw merk te uitten op een promotioneel product

De beste manier om uw merk te uitten op een promotioneel product

Datum: 22-11-2017
Auteur: Kevin
Categorie: Promo inzichten

 

Promotionele producten zoals bedrukte USB-sticks kunnen enorm bijdragen aan een marketing campagne. Een goed gebruik van promotiemateriaal kan veel voor uw merk betekenen, het vergoot o.a. uw brand awareness. Maar hoe kunt u uw bedrukte goederen het beste inzetten?

 

De grootte van uw logo

Het overgrootste gedeelte van onze klanten zou er voor kiezen om hun bedrijfslogo zou groot mogelijk te bedrukken op hun producten. Uiteraard is het aan te raden om hetzelfde te doen als uw primaire doel het vergrootten van uw merk bekendheid is. Echter, denk goed na hoe groot uw logo op uw promo producten staat afgebeeld. Zouden uw klanten het product daadwerkelijk gebruiken als uw logo er groot op staat?

Wellicht is het verwerken van een subtiele logo grootte op uw product een beter alternatief dan het opvullen van de totaal beschikbare drukruimte. Dit verschilt uiteraard per product en model. Er zijn genoeg standaard modellen die puur voor naamsbekendheid fungeren, maar kijk ook naar onze exclusieve modellen die uw organisatie een goede uitstraling zal geven..

 Bedrukte USB ideeën

Verschillende toepasbare designs

Er zijn veel verschillende designs die effectief kunnen zijn voor verschillende doelen. Een bedrijfslogo, naam, adres, telefoonnummer of wellicht totaal iets anders gerelateerd met een lopende marketingcampagne. Denk aan een QR-code of een release datum teaser.

Sommige van onze klanten gebruikten onze powerbanks of telefoonhoesjes als een nieuw soort visitekaartje. Wij printte hun naam, telefoonnummer en website op de items en zo konden potentiële klanten hen gegevens gemakkelijk bewaren via een nieuw en unieke manier.

 

Hoe kunnen wij u de beste output garanderen?

Onze in-house designers staan in direct contact met onze accountmanagers. Als er speciale wensen of instructies zijn dan kunnen we snel schakelen. Hoewel het werkt twee kanten op. U kunt onze designers enorm helpen door de juiste bestanden op te sturen. Het juiste design verzinnen en opsturen is 1 ding, echter het design aanleveren in een optimale bestandsformaat levert een optimaal resultaat.

  • Optimaal formaat: .Ai/.EPS/.PSD/.PDF
  • Alternatief formaat: .JPEG/.PNG with a resolution of 1000x1000 pixels
Als u niet direct een optimaal formaat kunt aanleveren, maakt u zich dan geen zorgen. Voor een digitaal voorbeeld kunnen onze designers gemakkelijk met .JPEG of .PNG uit de voeten. Na het doen van een bestelling kunt u dan alsnog het juiste formaat sturen. Als laatste optie is het zelfs mogelijk om een (simpel!) logo na te maken van .JPEG/.PNG naar .Ai/.EPS. Vraag uw accountmanager voor meer informatie over dit onderwerp.
 

Plaats reactie


Usb stick met logo