Chinees Nieuwjaar

Chinees Nieuwjaar

Datum: 04-01-2017
Auteur: Kevin
Categorie: Promo inzichten

“Wat heeft het Chinees nieuwjaar te maken met mijn producten?”

‘Alles’

De Westerse jaarwisseling is net geweest, maar de Oosterse staat ons nog te wachten. Over een paar weken is het al zo ver, dus als u in januari of februari USB-sticks of Powerbanks nodig heeft, bestel dan voor de negende om vertraging te voorkomen.

Hoe frustrerend het ook kan zijn voor de Westerse economie, Chinese productie zal 2 weken lang compleet stoppen. In die periode zullen alle Chinezen terug gaan naar hun familie en het begin van een nieuwe jaar vieren.

“Wat kan ik doen?”

1. Doe op tijd een aanvraag

Chinese nieuwjaarsdag valt op 28 januari, maar de viering daarvan begint en eindigt een week eerder/later. Echter, 2 weken voordat de viering begint wordt het steeds moeilijker om te communiceren en worden orders langzaam tot niet verwerkt. Daarom adviseren we met klem om voor de 9 januari te bestellen.

2. Laat het aanvraagproces spoedig verlopen

Onze accountmanagers zijn goed op de hoogte van het Chinese nieuwjaar en zullen er alles aandoen om uw orderproces spoedig te laten verlopen. Wanneer u deze week een aanvraag doet, zullen zij u zo snel mogelijk contacteren en uw wensen overleggen. Hoe sneller u deze vragen beantwoordt, des te waarschijnlijker het wordt dat u uw deadline haalt.

3. Geniet van uw USB-sticks en powerbanks

Zo simpel is het!

 

Plaats reactie


Usb stick met logo