Alle Skydive verenigingen opgelet!

Alle Skydive verenigingen opgelet!

Datum: 01-08-2017
Auteur: Kevin
Categorie: Promo inzichten

U wilt graag uw klanten de beste tijd van hun leven gunnen, toch? Laat hen dan ook niet het beeldmateriaal mislopen van deze unieke ervaring. Film al uw klanten terwijl zij vliegen als superhelden en geef ze een prachtig cadeau op weg naar huis op een USB-stick. Ze zullen de service fantastisch vinden.

 

Welke USB-stick capaciteit is geschikt voor u?

 

 

In de bovenstaande afbeelding kunt u zien welke capaciteit het meest geschikt is voor uw bedrijf. Een kleine capaciteit is, zoals u kan zien, al geschikt voor 1 skydive video, echter hangt dat er uiteraard vanaf hoe lang het skydiven (en de video) duurt. Een bedrijfsuitje zal bijvoorbeeld een aantal uur duren. Als je hen een leuke compilatie video wilt meegeven van al hun superhelden, dan is er waarschijnlijk een grotere capaciteit USB-stick nodig.

 

Volg ons op social media

Volg ons op Facebook, Twitter of LinkedIn en blijf op de hoogte van onze laatste items. Als u nog vragen heeft wat betreft USB-stick capaciteit, dan staan onze accountmanagers voor u klaar. Zij beantwoorden graag al uw vragen en vinden altijd de juiste oplossing.

 

Plaats reactie


Usb stick met logo