Goedkope USB-sticks

Goedkope USB promotie

De usb webkeys en usb webbuttons zijn ideale promotiemiddelen om uw nieuwe website te lanceren of om meer traffic naar uw website te genereren. Doordat de usb webkeys en usb webbuttons niet over een intern geheugen beschikken, zijn ze een stuk goedkoper dan normale usb sticks!

Usb webkey promotie

Onze usb webkey lijkt van de buitenzijde op een normale usb stick. Echter beschikt deze niet over een intern geheugen maar bevat in plaats daarvan een voorgeprogrammeerde url link naar een website. Wanneer u de usb webkey aansluit op uw PC opent de website zich direct. Wij kunnen elke usb stick uit ons assortiment als webkey programmeren met uw website.

Usb webbutton promotie

Tevens kunt u voor ditzelfde doeleinde een usb webbutton inzetten. Sluit de webbutton aan op uw computer en met één druk op de knop opent de website van uw bedrijf zich automatisch. Onze usb webbutton is ook verkrijgbaar als hub. Hiermee kun je gemakkelijk van één usb poort, meerdere usb poorten maken. Extra handig bij een pertinent tekort aan poorten.


USB bedrukking

Alle usb webkeys en usb webbuttons kunnen worden bedrukt met uw logo of slogan. Het is echter afhankelijk van het gekozen materiaal en uw voorkeuren welke vorm van logo bedrukking het meest geschikt is voor uw webkey of webbutton. Nadat u uw bestelling bij ons binnen is gekomen, zal er contact met u worden opgenomen door een van onze account managers. Zij informeren u over de verschillende bedrukkingsopties en adviseren u verder over de mogelijkheden van de usb webkey of webbutton .

Wilt u graag de mogelijkheden voor uw bedrijf bespreken of heeft u andere vragen?

Neem dan direct contact met ons op. We helpen u graag snel verder!
Usb stick met logo